5 СЪВЕТА КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ ВИНАГИ ЧИСТ И ПОДРЕДЕН ДОМА СИ

Rate this post

Ако ти си от хората, които държат на подреден и чист дом, но не винаги успяват да го поддържат, поради все по-натовареното ежедневие, което всеки от нас има в днешни дни, то нека те улесним с няколко прости трикчета.

 

Избягвайте да ядете на места, различни от кухнята или трапезарията

 

На първо четене звучи логично, но не всеки вкъщи спазва твоята забрана. Погрижи се да създадеш навици у децата, да избягват хранене пред телевизора. Така ще си спестиш да почистваш остатъци от чипс, трохи и т.н

 

 Обувките вътре са забранени!

Все пак за тази цел са измислени пантофите,нали?!

Спести си търкането на кал и мръсотия като наложиш и това правило сред твоите хора вкъщи, макар и понякога да е „само набързо“.

 

Всяка сутрин изхвърляй боклука

Няма нищо по неприятно от оставен неизхвърлен боклук. Дори и да е идеално проветрено, остатъците от храна ще оставят винаги неприятен мирис до вечерта, когато се прибереш от работа.

 

Проветрявай идеално всеки ден

И като стана дума за свеж въздух, не забравяй, че това е важно и за здравето на теб и семейството ти. Всяка сутрин, докато приготвяш закуска и се приготвяш за работа е идеалното време и за гарантираният свеж въздух за деня в твоя дом.

 

 

Старай се да разтребваш на секундата всичко на мястото му

Ако досега винаги си оставяла всичко за „довечера“, то започни от днес и ще видиш, че времето за неприятното може да се замени с по-приятни неща, като например чаша вино и малко откраднато време за теб след натоварен работен ден.

 

 

Ако искаш да получаваш повече такива статии, то можеш да се абонираш за нашия бюлетин тук:Newsletter

 

Разгледай и нашата услуга Домашна помощница:Домашни помощници

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *