За нас

 

 

Фирма „Ел.Хюмън ЕООД” е лицензирана агенция за подбор на персонал на територията на Република България, лицензирана от МТПС под номер №2336/23.08.2017г. Това е вторият лиценз, който фирмата ни получава. Също така, “Ел.Хюмън” е регистриран администратор на лични данни с удостоверение 350672,27.08.2012 година, издадено от КЗЛД на Република България.

Ел.Хюмън ЕООД е доставчик на социални услуги:

Личен асистент с удостоверение № 01990-0001

Социален асистент с удостоверение № 01990-0003

Домашен помощник с удостоверение № 01990-0002

Нашата мисия е да помогнем на търсещите личен асистент, домашен помощник, социален асистент, детегледачки, домашни помощници и други социални услуги да вземат правилно решение в забързания и променящ се пазар на труда. Основната ни цел е да предоставим услуги и консултации при посредническа дейност по наемане квалифицирани кадри. Предлагайки на своите клиенти постоянно информиране и консултиране, “Ел.Хюмън ” разполага с постоянно обновяваща се база данни с хора търсещи работа, медицински служители, лични асистенти, болногледачи, здравни асистенти. Разработените от нас програми за подбор, обучение и управление на човешките ресурси са съобразени с европейските стандарти. В екипът на Ел.Хюмън има психолози, логопеди, coach (експерт по личностно развитие) и консултанти от различни сфери на социалните дейности.

Агенцията Ви съдейства лесно и бързо да намерите Вашия помощник.

Стараем се да печелим доверието на многобройните си клиенти. Фирмата ни предлага високо качество на услугите на най-добри цени. Имаме професионално отношение и индивидуален подход към всеки клиент.

Декларация за лични данни

 

Удостоверение